Foredrag om sociale medier

Mangler du en foredragsholder til at fortælle om sociale medier?

Jeg afholder foredrag om både Facebook og LinkedIn og generelt om digitale og sociale medier. Mit fokus er på, hvordan man som virksomhed, eller enkelt person kan udnytte potentialet for at gøre sig selv mere synlig, troværdig og dermed skabe dialog, samt relevant trafik til sit website eller webshop.

Det gør jeg fordi jeg brænder for mulighederne i sociale netværk og gerne vil have andre til at se lyset. Mine deltagere siger, jeg forklarer det på godt jysk og på et niveau, hvor alle kan være med. Det er altså ikke mig du skal booke, hvis du vil høre top 25 i buzz words.

Du kan se min video, hvor jeg fortæller lidt mere + høre hvad et par af deltagerne siger fra en LinkedIn Hands on workshop.

 

Book et foredrag?

Har du lyst til at høre mere om, hvordan jeg kan sammensætte et foredrag til din virksomhed eller din målgruppe?

Kontakt mig, eller tag et kig på http://book-foredrag.dk

Du kan se et eksempel på et heldags Facebook kursus eller tage kontakt og få skræddersyet et LinkedIn eller Facebook kursus til din virksomhed.

Hvad siger kunderne?

Jeg evaluerer de fleste af mine større foredrag, workshops og webinarer. Det gør, at du får et reelt billede af, hvordan jeg er som foredragsholder.

Referencer kan fremsendes efter behov.

Del gerne, hvis du synes det er relevant for dit netværk
Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook