Kompetencer

Vi lever i en digital verden, hvor kommunikationen går stærkt. Meget stærkt. Mange budskaber bliver leveret på 140 tegn, og teknologien udvikler sig hurtigere, end vi kan følge med. I den verden er der mere end nogensinde brug for én, der kan bevare overblikket. Det kan jeg.

Jeg tager min indsigt i digital marketing, blander den med min tekniske baggrund og krydrer det hele med en sund vestjysk skepsis for at rådgive dig om, hvordan du kan udnytte din virksomheds fulde potentiale på nettet.

Uanset om det skal ske primært på mobil, web eller sociale medier, så er jeg klar med sparring, der giver dig både overblik, muligheder og retning.

Et typisk projekt

Det hele begynder med dine kunder. Uden kunder, ingen penge. Uden penge, ingen forretning.

Derfor er det vigtigt at lytte til dine kunders behov og ønsker. Jeg indleder som regel med en halvdags workshop, hvor jeg får indblik i din virksomhed og dine kunder. Her kommer vi også omkring dine mål for virksomhedens digitale tilstedeværelse.

Når projektets rammer er defineret, er der flere muligheder for at komme videre.

Social media køreplan

Dine mål er defineret i din overordnede digitale strategi. Med udgangspunkt i den lægger vi planen for din tilstedeværelse på de sociale medier. Måske vil du bare lægge ud med at lytte til dine kunders samtaler på de relevante medier. Måske er du klar til at gå i dialog med dem og åbne for support via Twitter eller Facebook. Det kan også være du bare vil igang med at netværke på Linkedin, og dermed styrke din synlighed i netværket. Her kan du købe 1:1 sparring omkring din personlige profil eller om din virksomhedsside.

Vi lægger planen sammen, og jeg giver dig sparring på eksekveringen af den. Hvis du har brug for det, så booker du mig for eksempel fem timer om ugen til løbende sparring og udvikling af din sociale tilstedeværelse. Læs mere om mine kompetencer på sociale medier.

Et website bliver skabt

Måske har foranalysen vist, at din virksomhed har behov for et nyt website. Jeg indhenter priser på design, programmering, tekst og SEO-arbejde i mit netværk og hjælper dig med at styre projektet trygt og sikkert i mål.

Del gerne, hvis du synes det er relevant for dit netværk
Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook