Sociale medier

Inderst inde ved du jo godt, at folk taler om din virksomhed og dit brand, når de står ved kaffemaskinen og venter på at fylde koppen med den dejlige #kaffe.

Men er du også opmærksom på, at folk taler både godt og skidt om dig og din virksomhed online? Lytter du til dem, og ved du, hvad de taler om?

Jeg bliver fascineret af de mange måder online-mediet benyttes på. Især i forhold til det sociale netværks-aspekt. Jeg er aktiv på Twitter og synes, det er fedt at være i dialog med mange forskellige mennesker. Det er et stærkt netværk, der både giver mig inspiration og værktøjer til at komme i dialog med mine kunder og med kollegaer i branchen. I Danmark er Twitter slet ikke så stort som i USA, men afhængigt af din målgruppe, så kan det være relevant.

Jeg har naturligvis en LinkedIn-profil, som jeg jævnligt opdaterer med indhold, og hvor jeg holder kontakt med mit netværk. Det er faktisk mit foretrukne sociale netværk, fordi det er seriøst og business-orienteret. Ved at deltage i debatterne i de forskellige grupper på LinkedIn kan jeg bidrage med min viden om sociale medier og min vinkel på digital projektledelse og online marketing, og jeg kan lære af andres erfaringer.

Få hjælp til sociale medier

Du kan få min hjælp, hvis du skal skabe opmærksomhed eller engagement på sociale medier. Det vigtigste er naturligvis, at du sætter et mål med at være til stede. Det kan være, du vil yde support via Facebook. Eller måske vil du bare begynde med at lytte til, hvad der bliver sagt om dit brand. Hvem ved – måske har kunderne allerede masser af idéer til, hvordan dit produkt eller din ydelse skal tweekes, for at det bliver endnu bedre?

Kontakt mig, og lad os tage en helt uforpligtende snak om dine digitale muligheder.

Lytter du til kunderne?

Jeg har sammensat tre pakker til dig, der gerne vil lytte til dine kunders samtaler på internettet. Jeg kalder det for Social media overvågning og her overvåger jeg hvad dine kunder taler om.

Light pakken koster 2.950 kr. ex moms pr. måned.

Grund pakken koster 4.950 kr. ex moms pr. måned.

Pro pakken koster 9.500 kr. ex moms pr. måned.

Del del del

Relevant viden skal deles på det rigtige tidspunkt, i den rigtige kontekst og med de helt rigtige mennesker.

Samtidig skal det du deler skabe værdi for din målgruppe. Det er en god måde for din virksomhed, at vise jeres kompetencer på.

Det starter selvfølgelig med, at du har defineret din strategi, dit mål og kender din målgruppe. Det kan jeg også hjælpe dig med, at blive klogere på.

Hvis du ønsker min vinkel på sociale medier, så Kontakt mig! Eller se en liste af aktuelle foredrag om Linkedin og networking.

Del gerne, hvis du synes det er relevant for dit netværk
Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook